Waar jij ook naar op zoek bent, wij vinden het

Recruitment

Je zoekt een baan waarbij je onderdeel bent van een vast team, waarbij je je kunt inzetten voor de lange termijn. Dat snappen wij heel goed. Daarom doen wij vooral aan werving en selectie. Dat houdt in dat je direct bij de opdrachtgever in dienst komt. Wel zo gemakkelijk! De eerste contacten zal je met ons hebben, maar de laatste interviews en contractbesprekingen met de opdrachtgever. Of beter gezegd: jouw nieuwe werkgever.
Nieuwsgierig welke nieuwe werkgevers staan te springen om sales- en marketingprofessionals zoals jij? Bekijk onze sales- en marketingvacatures.

Interim opdrachten

Veel zien, nog meer leren. Dat is het voordeel van een tijdelijke / interim opdracht. Jij wilt je ontwikkelen en jouw kennis voor meerdere opdrachten in een korte periode inzetten. Geen probleem! Bij TalentRecruit kan dat. Bij ons vind je genoeg interessante opdrachten bij nog interessantere opdrachtgevers. Wij zorgen voor de toffe opdracht, jij voor de skills en het enthousiasme. Deal?

Detachering/tijdelijk

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je zou kiezen voor tijdelijk werk. Om als starter op het gebied van sales en marketing waardevolle werkervaring op te doen, omdat jij als online marketingexpert onmiddellijk beschikbaar bent voor dat interessante project, of omdat je volgend jaar op wereldreis wilt. Wat je reden ook is, bij TalentRecruit helpen wij je graag bij het vinden van jouw tijdelijke droombaan. Meteen weten of er iets voor je tussen zit? Check onze vacatures.

Ben je enthousiast en kan je niet wachten om ons te spreken? Wij ontmoeten je graag. Je kunt ons bellen via 053-4344477.

Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.