Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Goede sales- en marketingprofessionals kunnen het verschil maken voor jouw organisatie. Dit weten wij omdat wij dit onze kandidaten dagelijks zien doen voor onze opdrachtgevers. TalentRecruit is namelijk gespecialiseerd in de werving en selectie van sales- en marketingprofessionals. Van marketingmanager tot medewerker verkoop binnendienst. En van accountmanager tot online marketeer. Met onze neus voor talent, kennis van zaken en uitgebreid netwerk hebben wij maar één doel: het beste sales- en marketingtalent matchen met jouw organisatie. Waarom je deze taak met een gerust hart aan ons toe kunt vertrouwen?

  • Het is onze specialisatie. Onze focus ligt op het vakgebied van sales en marketing.
  • Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat wij kunnen voldoen aan jouw vraag. Wij kennen de markt, de vraag en het aanbod.
  • Wij ademen alles wat met sales en marketing te maken heeft. Commercie, klantgerichtheid en relatiebeheer zit in ons bloed. We snappen het vak dan ook als geen ander.
  • Wij zien de noodzaak in van een goede match en kwaliteit is daarom één van onze pijlers. Geen cv’s schuiven, maar echte betrokkenheid en aandacht.
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.