TalentRecruit: jouw werving- en selectiebureau op het gebied van sales en marketing

Jarenlange ervaring en hart voor wat wij doen: dat is TalentRecruit. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van sales- en marketingprofessionals in de regio Gelderland en Overijssel. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken wij in een oogwenk de beste matches. Of het nu gaat om een resultaatgerichte accountmanager, een marketing zwaargewicht of een content creator die barst van de creativiteit, voor deze functies ben jij bij ons aan het juiste adres.

Onze kandidaten & opdrachtgevers

Wij beschikken over een omvangrijk bestand met sales- en marketingprofessionals én opdrachtgevers. Van experts met volgepakte backpacks aan ervaring tot ambitieuze starters. En van fonkelnieuwe start-ups tot grote internationale opdrachtgevers. Onze kandidaten beschikken over minimaal mbo+-niveau. Stuk voor stuk mensen met een enorme drive en ontzettend veel enthousiasme. Dat hebben onze kandidaten gemeen met onze opdrachtgevers en natuurlijk ook met ons. Wij bemiddelen o.a. in de volgende functies:

Marketing:

 • marketingmanager.
 • marketingmedewerker.
 • marketingassistent.
 • online marketeer.
 • marketing specialist/ analist.

Sales:

 • hoofd verkoop binnendienst.
 • medewerker verkoop binnendienst.
 • hoofd verkoop buitendienst.
 • medewerker verkoop buitendienst.
 • accountmanager.
 • key accountmanager.
 • technisch medewerker binnendienst.

Onze dienstverlening

Bij ons kun je vertrouwen op korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Wij spreken dezelfde taal en begrijpen het vakgebied als geen ander. Daardoor zijn we in staat om mee te denken vanuit jouw positie als opdrachtgever en kandidaat. Onze werkwijze is duidelijk, persoonlijk en betrouwbaar. We doen wat we beloven en hanteren korte doorlooptijden, want dat is voor iedereen fijn.

Het TalentRecruit 5-stappen plan voor opdrachtgevers:

 1. samen bespreken we het bedrijfsprofiel en de vacature. Dit doen we bij voorkeur op locatie, zodat we zelf de sfeer op de werkvloer kunnen ervaren. Uiteraard laten we niets onbesproken. Van werkervaring tot persoonskenmerken en van opleidingsniveau tot arbeidsvoorwaarden: alles komt aan bod.
 2. wij plaatsen de vacature op diverse (online) media en schakelen ons netwerk in.
 3. daarnaast werven wij actief met behulp van onze eigen database, diverse cv-databases van jobboards en via social media.
 4. na een eerste selectie nodigen wij geschikte kandidaten uit voor een uitgebreid interview, waarbij alle harde en zachte criteria uitgebreid aan bod komen.
 5. om uiteindelijk, afhankelijk van de functie, minimaal 3 geschikte kandidaten aan je voor te stellen. Meestal al binnen 5 werkdagen!

Het TalentRecruit 5-stappen plan voor kandidaten:

 1. solliciteer je op een van onze sales- en marketingvacatures? Dan krijg je van ons een bevestigingsmail en zorgen wij ervoor dat wij elkaar binnen enkele werkdagen gesproken hebben. Het kan ook zijn dat wij jóu benaderen, omdat wij jouw cv online gevonden hebben of via ons netwerk.
 2. na een telefonische intake plannen we een kennismaking bij ons op kantoor. We willen dan alles van je weten en jij krijgt natuurlijk ook alles te weten over de opdrachtgever en de functie.
 3. zijn we allebei nog steeds razend enthousiast? Dan stellen we jou voor aan de opdrachtgever.
 4. als de opdrachtgever geïnteresseerd is in jouw profiel, plannen we een gesprek bij de opdrachtgever. Dat kan 1 gesprek zijn, maar ook 2 of 3. Dat is afhankelijk van de opdrachtgever.
 5. is er een match? Tof, dan kan je aan de slag. Afhankelijk van de opdracht kom je meteen in dienst bij de opdrachtgever of ga je via ons aan de slag in je nieuwe job.

Annelien van den Berg

Recruitment Professional

Lees meer

Hans Bakker

Eigenaar & Recruitment Professional

Lees meer

Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.