Over ons

Annelien van den Berg – Recruitment Professional
Een bevlogen en open recruitment professional, dat is Annelien. Cv’s schuiven is niet haar stijl. Een persoonlijke aanpak is dat wel. Met verstand van zaken en aanstekelijk enthousiasme is ze steun en toeverlaat voor menig sales- en marketingprofessional. Haar doel? Verwachtingen overtreffen met de perfecte match.

Hans Bakker – Eigenaar & Recruitment Professional
Met al bijna 20 jaar ervaring in de wondere wereld van de arbeidsbemiddeling, kent Hans de markt als geen ander. Wat je van hem kunt verwachten? Informeel en eerlijk contact. Inhoudelijke gesprekken en vooral een heleboel mogelijkheden.

Esmée Scholten – Recruitment Professional
Het “talent recruiten” van de kandidaat en de match maken met de juiste opdrachtgever; daar ligt de kracht van Esmée. Zij kijkt waar het talent ligt van de kandidaat en benut deze optimaal. Door haar persoonlijke aanpak, doorzettingsvermogen en kennis van de sales- en marketingbranche is zij een volwaardig Recruitment Professional voor zowel kandidaat als opdrachtgever.

Bernice van Merksteijn – Recruitment Professional
Passie, gedrevenheid en een persoonlijke aanpak zijn kenmerkend voor Bernice in haar rol als Recruitment Professional. Recruitment is voor haar dan ook meer dan het maken van “een match”. Ze is op zoek naar het juiste talent waar de klanten van TalentRecruit de toekomst mee in kunnen. Ze wil je dus leren kennen, weten wat je visie is en wat je ambities zijn. Kortom, ze wil weten wie je écht bent.
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.