Over ons

Annelien van den Berg – Recruitment Professional
Een bevlogen en open recruitment professional, dat is Annelien. Cv’s schuiven is niet haar stijl. Een persoonlijke aanpak is dat wel. Met verstand van zaken en aanstekelijk enthousiasme is ze steun en toeverlaat voor menig sales- en marketingprofessional. Haar doel? Verwachtingen overtreffen met de perfecte match.

Hans Bakker – Eigenaar & Recruitment Professional
Met al bijna 20 jaar ervaring in de wondere wereld van de arbeidsbemiddeling, kent Hans de markt als geen ander. Wat je van hem kunt verwachten? Informeel en eerlijk contact. Inhoudelijke gesprekken en vooral een heleboel mogelijkheden.

Lars Kroeze – Trainee
"Mijn naam is Lars Kroeze. Ik studeer Bedrijfskunde MER op het Saxion in Enschede. Ik zit in het 3e jaar wat inhoudt dat ik stage mag lopen en dit ga ik de aankomende 5 maanden doen bij TalentRecruit. Tijdens deze maanden ga ik het team ondersteunen bij het werven en selecteren van kandidaten. Ik hoop heel veel te leren in deze maanden en snel dingen op te pikken zodat ik zoveel mogelijk verantwoordelijkheden kan krijgen. Ik heb er in ieder geval super veel zin in."
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.